Ventilationsfirma för bättre luft i Stockholm

En ventilationsfirma gör skillnad i fastigheter. Med en bra ventilation slipper de boende dålig lukt, allergier och andra problem som påverkas av luften.

Hyreshuset hade Erik köp för dryga halvåret sedan. Besiktningen hade visat att det inte fanns något akut som behövde göras vilket var en av anledningarna till att han köpt fastigheten. Han hade inte varit redo att ta sig an ett stort projekt. Nu höll han på och planerade för framtida renoveringar och uppdateringar både när det handlade om lägenheter och drift.

Han hade sedan övertagandet hört från hyresgäster som fått allergier både med andningsbesvär och hudirritation. Någon hade även tagit upp problemet med fönsterrutor som immade igen. Erik hade läst på och insåg att allt detta kunde bero på ventilationen. Den hade inte uppdaterats det visste han. Men det hade varit full funktionell.

Ventilationsfirma med bra service

Erik bestämde sig för att först och främst kontakta en ventilatiosfirma i Stockholm då han behövde få svar på sina funderingar. Efter att ha bokat ett möte vid fastigheten fortsatte han sin planering för framtida projekt. Han gjorde en mental notering om att fråga ventilationsfirman om hur han kunde förbättra miljön.

När representanten kom fick han veta att ventilationssystemet hade en hel del år på nacken och hade snart gjort sitt. Problemen som Erik tagit upp kunde definitivt ha med ventilationen att göra. Med ett nytt ventilationssystem med värmeåtervinning skulle dessa problem försvinna plus att uppvärmningskostnaderna skulle minska när värmen hålls kvar i fastigheten. Kom i kontakt med en expert på ventilation här: ventilationsfirmastockholm.se

20 Aug 2022

Eken, Mälardrottningen, Nordens Venedig, Tjockhult, Fjollträsk – kärt barn har många namn och detta gäller inte minst vår kära huvudstad Stockholm!

Här på guidetillstockholm.se kommer du framöver att få läsa det mesta om Stockholm, allt från boende och arbetsmarknad till nöjen och företagande. Vi vill vara med och göra Stockholm till en ännu mer inspirerande plats.