Entresol en våning upp

Entresol sparar plats på ditt lager, för du kan utnyttja takhöjden och inrätta en extra våning. Det är perfekt när du inte har möjlighet att bygga ut lagret.

Marken och tomten kan vara begränsad, och du vill ha hela ditt lager på samma ställe. Då är entresol en intelligent lösning. Med hjälp av ett upphöjt golv, trappa och räcken i metall får du en extra yta att ha varorna på. Du kan komplettera med hiss eller innertak, och du får hjälp med både design och montering.

Företag som har installerat entresol upplever en stor fördel att inte behöva ha andra lagerlokaler runt om i staden. Du utnyttjar platsen du har och sparar massor av fraktkostnader. Dessutom kan du ha tillräckligt med varor hemma för att täcka även stora beställningar, så det är effektivt med entresol.

Experter på entresol gör jobbet

Det finns all hjälp att få för dig som vill ha entresol. Anlita en expert inom området, så får du både rådgivning och det praktiska jobbet gjort på ett professionellt sätt. Utnyttja en firma som redan har gjort många sådana installationer, så får du veta vilka alternativ det finns.

Ditt företag är unikt för dig, och det finns många olika lösningar på hur du kan utrusta entresolplan. Kanske vill du bara ha det som reservlager, eller ha det till säsongsvaror för att slippa rea ut dem. Kanske är det vissa tider så otroligt många beställningar, medan det ibland är ganska lugnt. Du kan utnyttja entresol efter behov, och det är tryggt.

20 Dec 2022

Eken, Mälardrottningen, Nordens Venedig, Tjockhult, Fjollträsk – kärt barn har många namn och detta gäller inte minst vår kära huvudstad Stockholm!

Här på guidetillstockholm.se kommer du framöver att få läsa det mesta om Stockholm, allt från boende och arbetsmarknad till nöjen och företagande. Vi vill vara med och göra Stockholm till en ännu mer inspirerande plats.