Smidigt lägenhetshotell på Arlanda

När man bor utomlands och kommer till Sverige för att träffa kunder är ett lägenhetshotell på Arlanda perfekt. Slippa distraktionerna med att bo i stan.

Kristian hade börjat som säljare inom IT i Sverige. Så småningom hade han dock fått möjligheten att följa sin dröm. Den var att flytta till Kina och arbeta med just teknik inom IT. Dessutom hade det inneburit att han skulle vara säljare för den skandinaviska marknaden, vilket tillät honom att ofta åka till Sverige på business.

Tyvärr var tiden inte särskilt väl tilltagen och kundbesöken låg ganska tätt. Den perfekta lösningen hade blivit att bo på ett lägenhetshotell på Arlanda. På så vis var det enkelt för kunderna från Norge och Finland att flyga in över dagen. Vänner och familj kunde komma ut till honom och hälsa på.

Lägenhetshotell ger fler förmåner

Det lägenhetshotell vid Arlanda han valt hade flera fördelar. Han blev inte distraherad av Stockholms alla möjligheter. Ett annat plus var att han kunde ta med sig familjen, då lägenhetshotellet hade alla de faciliteter han behövde för att kunna stanna i Sverige tillsammans med dem under en längre tid.

De dagar som han hade extra mycket att göra brukade frun Elin och dottern Alexandra åka in till stan på egen hand. Något som brukade ske när han hade besök från andra länder som tenderade att hålla på ganska länge. Men ibland tog han sig friheten att följa med och njuta av allt det härliga som fanns att göra i hans födelsestad.

Mer om ett lägenhetshotell kan du hitta på denna sida: https://arkadenlongstay.se/ 

27 Mar 2023

Eken, Mälardrottningen, Nordens Venedig, Tjockhult, Fjollträsk – kärt barn har många namn och detta gäller inte minst vår kära huvudstad Stockholm!

Här på guidetillstockholm.se kommer du framöver att få läsa det mesta om Stockholm, allt från boende och arbetsmarknad till nöjen och företagande. Vi vill vara med och göra Stockholm till en ännu mer inspirerande plats.