Hemstädning i Stockholm – ett alternativ till bråk

Att få hjälp med hemstädning i Stockholm kan underlätta vardagen mycket för småbarnsfamiljer, kanske till och med göra så att det blir mindre gräl hemma.

Helen och Nils hade gått skilda vägar. Det var trist att det hade behövt sluta så, men det hade i slutändan blivit oundvikligt. Att hålla ihop för barnens skull var inget bra alternativ när man bara grälade hela tiden. Det fanns nästan inget i vardagslivet som de var överens om. De kunde käbbla om allt från dagishämtning till matlagning och städning.

Rent praktiskt hade separationen gått till så att Helen hade flyttat till en annan bostad. Nils bodde kvar i deras gamla lägenhet i Stockholm. Barnen bodde omväxlande hos den ena och den andra. Det var nya rutiner som skulle sättas på plats, men det fungerade.

Vilken lättnad med hemstädning!

I början tyckte Nils att det var rätt skönt att slippa Helens röra. Nu kunde han ha det precis så välstädat och i ordning hemma som han önskade. Fast han upptäckte förstås efter ett tag att det var svårt att hinna med allt som behövde göras på hemmafronten som ensamstående far.

Alltså bestämde han sig för att hitta någon som erbjöd hemstädning i Stockholm. Resultatet var en väldigt lättnad för honom. Tänk att kunna komma hem från jobbet till en välstädad lägenhet och kunna ägna sig fullt ut åt barnen och kvällsmaten. Varför hade de inte tänkt på detta tidigare? Kanske hade deras förhållande inte behövt gå i kras då?

2 Dec 2022

Eken, Mälardrottningen, Nordens Venedig, Tjockhult, Fjollträsk – kärt barn har många namn och detta gäller inte minst vår kära huvudstad Stockholm!

Här på guidetillstockholm.se kommer du framöver att få läsa det mesta om Stockholm, allt från boende och arbetsmarknad till nöjen och företagande. Vi vill vara med och göra Stockholm till en ännu mer inspirerande plats.