Valpkurs lär dig och din hund bete er rätt i Stockholm

Att gå en valpkurs i Stockholm handlar inte bara om att din hund ska lära sig saker. Det är också mycket lärorikt (och viktigt!) för dig som hundägare.

När du och din hund möts för första gången är ni främlingar för varandra. Självklart behöver ni tillbringa tid tillsammans för att ert sociala samspel ska fungera, och för att det ska vara tydligt för båda vem det är som bestämmer. För det är det faktiskt du som gör, inte din hund.

Hur mycket du än vill fluffa och piffa med din hund, så är hundar djur som mår bra av tydlig ledning. Om du har en brukshund som ska användas till jakt eller jordbruk är detta en självklarhet, men även för dig som har en liten chihuahua i Stockholm city gäller det att sätta gränser.

Valpkurs hjälper både dig och hunden må bra

På en valpkurs i Stockholm får du som hundägare verktyg till att leda och styra din hund på rätt sätt. Det kommer vara viktigt att träna lydnad, särskilt om du tänker ha din hund i röriga miljöer som Stockholms parker. Det är otroligt mycket intryck att hantera i stadsmiljöer, och det är bra om din hund tidigt lär sig rätt uppförande.

En valpkurs är alltså inte bara till för din hund. Utan även för dig som hundägare. Du har alltså dubbel anledning att skriva in dig och din vovve på en kurs, särskilt när det handlar om lydnadsträning. Tänk på hur det är för dig själv på jobbet – visst blir allt enklare med tydliga direktiv? Så är det för din hund också. Boka in dig på en valpkurs här: valpkursstockholm.se

26 Sep 2022

Eken, Mälardrottningen, Nordens Venedig, Tjockhult, Fjollträsk – kärt barn har många namn och detta gäller inte minst vår kära huvudstad Stockholm!

Här på guidetillstockholm.se kommer du framöver att få läsa det mesta om Stockholm, allt från boende och arbetsmarknad till nöjen och företagande. Vi vill vara med och göra Stockholm till en ännu mer inspirerande plats.