Tips när du ska sälja bil i Stockholm

När det har blivit dags att sälja bilen i Stockholm kan man välja att vända sig till en professionell bilförmedling som bl.a. ger en värdering av bilen.

Om du bestämt dig för att sälja bilen och bor i Stockholm med omnejd, har du goda möjligheter att få hjälp med din försäljning. Du hittar garanterat en så kallad bilförmedling i ditt närområde som kan värdera din bil kostnadsfritt och även köpa den av dig. Detta kan vara ett utmärkt alternativ för den som inte vill eller kan sälja bilen på egen hand. Många är rädda för att bli lurade av påstridiga kunder som ställer krav och som vill pruta ner priset. Det finns då risk för att man inte alls får det som man först begärt för bilen.

Om att sälja bilen till en bilförmedling

Att sälja sin bil på egen hand kan vara en utmaning och det finns de som välkomnar den och tycker det är roligt. För oss som inte uppskattar eller känner oss trygga med att vara bilförsäljare själva är alternativet med en bilförmedling ett välkommet alternativ. Man bör bara se till att bilen är besiktigad och servad så inga turer till verkstad behövs. Sedan behöver man också ha bilder på bilen tillgängliga så att den representeras på ett tilltalande sätt. När bilförmedlingen gjort en värdering kan man välja att acceptera den eller låta bli, men upplever du att det är ett rimligt pris så köper de bilen av dig.

3 Jul 2022

Eken, Mälardrottningen, Nordens Venedig, Tjockhult, Fjollträsk – kärt barn har många namn och detta gäller inte minst vår kära huvudstad Stockholm!

Här på guidetillstockholm.se kommer du framöver att få läsa det mesta om Stockholm, allt från boende och arbetsmarknad till nöjen och företagande. Vi vill vara med och göra Stockholm till en ännu mer inspirerande plats.