Tatuering i Stockholm och rädd för smärta?

Att göra en tatuering i Stockholm kan göra mer eller mindre ont. Det handlar om att du sätter din tatuering på de platser på kroppen där du känner minst smärta.

Vill du väldigt gärna ha en tatuering men är rädd för den smärta det kan orsaka dig ska du tala med en tatuerare. De kan upplysa dig om vilka ställen på kroppen som är mer känsliga och på vilka ställen du kan göra en tatuering där du upplever minst smärta.

Det vanligaste är att man väljer ut ett ställe med mycket fett och massor av muskler. Likaså är det viktigt att det är på ett ställe där det är lätt för en tatuerare att komma åt. Då blir det lätt att tänka sig att en tatuering på överarmarna är mindre smärtsam än en som läggs på skenbenet.

Tatuering i Stockholm för dig som vet vad du vill

Vill du låta göra en tatuering i Stockholm ska du vända dig till någon som vet vad den gör. Om du är rädd för smärta och den du pratar med säger att det inte gör ont ska du nog gå därifrån. Välj ett ställe där du känner att du får förtroende för den du pratar med.

Att få en tatuering gjord i Stockholm är lätt men att våga gå dit när du är rädd för smärta innebär att du måste vara både modig och övertygad om att du verkligen vill ta steget. Det är ju bara du som kan avgöra om du verkligen vill.

21 Aug 2022

Eken, Mälardrottningen, Nordens Venedig, Tjockhult, Fjollträsk – kärt barn har många namn och detta gäller inte minst vår kära huvudstad Stockholm!

Här på guidetillstockholm.se kommer du framöver att få läsa det mesta om Stockholm, allt från boende och arbetsmarknad till nöjen och företagande. Vi vill vara med och göra Stockholm till en ännu mer inspirerande plats.