Snickare i Stockholm - hjälp med tillbyggnad

Om du ska bygga till ditt hus, kan du behöva hjälp av en kunnig hantverkare med erfarenhet av tillbyggnader. Anlita en firma som har snickare i Stockholm.

Familjen har vuxit och ditt hus börjar bli trångbott. Ni har funderat på att sälja huset och köpa ett nytt. Men ni trivs bra i området och barnen vill inte flytta. Familjerådet beslutar att försöka bygga till er villa med ett stort rum, men vem ska göra jobbet?

Du är själv en händig hemmafixare, men en tillbyggnad blir ett alldeles för stort projekt. Du kan tänka dig att gräva och låta gjuta platta själv men resten får en professionell firma ta hand om. Först blir det till att söka bygglov och därefter kontaktar du en byggfirma.

Snickare i Stockholm - trygg hantverkare

Bygglovet är klart och tillsammans med byggfirman kommer ni överens om vad som ska göras. Efter att du fixat grunden, kommer byggfirman och deras hantverkare att ta hand om resten. En vägg i det befintliga huset måste öppnas upp för att få ett valv mellan den nya och gamla delen.

Byggfirman tar hand om projektet som en totalentreprenad. Nya ledningar för el ska dras av behörig elektriker. Den nya delen ska ha golvvärme, som ska läggas in av en VVS-firma. Som kronan på verket ska det nya golvet vara ett massivt trägolv. Det fixar byggfirmans snickare. Din valda byggfirma samordnar projektet så att allt sker i rätt ordning och så att olika hantverkare inte behöver springa i vägen för varandra.

25 Sep 2022

Eken, Mälardrottningen, Nordens Venedig, Tjockhult, Fjollträsk – kärt barn har många namn och detta gäller inte minst vår kära huvudstad Stockholm!

Här på guidetillstockholm.se kommer du framöver att få läsa det mesta om Stockholm, allt från boende och arbetsmarknad till nöjen och företagande. Vi vill vara med och göra Stockholm till en ännu mer inspirerande plats.