Sätta in ett tandimplantat i Stockholm

Bor du i Stockholm och vill sätta in ett tandimplantat så har du en fördel av att det finns så många tandläkarpraktiker. Några är specialister på just implantat och det är dem du ska gå till. 

Du som vill ha ett implantat insatt vill säkert att den som ska göra det är riktigt duktig och har gjort det flera gånger. Det kan man ju förstå. Tänderna är ett känsligt område. Saken är den att på utbildningen har de flesta tandläkare fått göra behandlingen och de har övat både en och två gånger på en stort antal personer. Du kan därför vara bekväm med att vem du än går till så har den tandläkaren rejält med erfarenhet och kan sin sak. Men så är det ju det här med personkemi också. Det ska kännas rätt när du går till tandläkaren. Kanske gillar du en mysig miljö med bara en enda tandläkare som jobbar och som du känner väl, eller så hör du till dem som vill ha tillgång till tandvård lite när som helst. Då får du försöka fungera med den tandläkaren som är ledig för dagen. 

Vad är ett tandimplantat egentligen?

Ett tandimplantat är inget annat än en ersättning för en tandrot. Det handlar om att du får en skruv av titan insatt i käkbenet. På den kan man sedan montera eller skruva fast en nytillverkad tand. På så sätt kan man ersätta tänder som du behövt dra ut av olika anledningar och du får åter tänder som fungerar.

Här kan du läsa mer om tandimplantat: https://www.tandimplantatstockholm.nu/

18 Jan 2022

Eken, Mälardrottningen, Nordens Venedig, Tjockhult, Fjollträsk – kärt barn har många namn och detta gäller inte minst vår kära huvudstad Stockholm!

Här på guidetillstockholm.se kommer du framöver att få läsa det mesta om Stockholm, allt från boende och arbetsmarknad till nöjen och företagande. Vi vill vara med och göra Stockholm till en ännu mer inspirerande plats.