Rörinspektion i Stockholm

Dolda där innanför väggarna går det inte att veta vilken kondition rören är i. En kontroll av rörinspektion i Stockholm kan ge klarhet över situationen.

Arvid hade köpt den nya fastigheten i befintligt skick. Det var ett vågspel eftersom fastigheten inte var ny i den egentliga bemärkelsen. Om man skulle vara ärlig hade den stått tom utan tillsyn i några år. Det första han måste ordna med var olika typer av besiktningar för att få veta vilket tillstånd fastigheten var i.

Han började med att kontakta Rörinspektion i Stockholm. Han ville veta om det fanns något problem i det fördolda, där inne bakom väggarna. Under samtalet, när han gjorde bokningarna, berättade de att de skulle filma ledningarna för att få en tydlig bild av vad som händer i de många rören.

Rörinspektion kommer

Att firman gör auktoriserad rörinspektion i Stockholm var viktigt för Arvid. Dessutom har de rykte om sig att ha mycket bra utrustning och vara noggranna. De sägs kunna hitta varenda liten spricka och se vilken kondition rören är i med hjälp av sina kameror. Arvid kan inte låta bli att tänka på att det påminner om när läkare filmar i tarmarna.

Arvid har en knut i magen över vad som ska hända när nu rörinspektören är på plats. Rörmokaren som lagt rören kanske inte gjort ett bra jobb. Kanske var materialet dåligt och har rostat sönder. Till sist ska han få svaren. Andningen stannar av. Så kommer orden som förvånar. Endast några småsaker som måste åtgärdas. Arvid kan inte tro att det är sant.

27 Oct 2022

Eken, Mälardrottningen, Nordens Venedig, Tjockhult, Fjollträsk – kärt barn har många namn och detta gäller inte minst vår kära huvudstad Stockholm!

Här på guidetillstockholm.se kommer du framöver att få läsa det mesta om Stockholm, allt från boende och arbetsmarknad till nöjen och företagande. Vi vill vara med och göra Stockholm till en ännu mer inspirerande plats.