Relining i Stockholm – agera innan katastrofen är ett faktum

Det är inget kul att råka ut för vattenskador i sin fastighet. Ibland är det rören som kan behöva ses över. Det är inte säkert det krävs ett stambyte, ofta räcker det med relining i Stockholm.

Många tror felaktigt att det är nödvändigt att en fastighet måste gå igenom ett stambyte när avloppet fått några år på nacken. Det är naturligtvis rätt och riktigt att man ska se efter avloppssystemet. Det är ingen rolig historia när rören spricker och avloppsvattnet når nya vägar. Sådant där ska man alltid ha lite koll på. Däremot skulle man kunna säga att det är en myt att det alltid är nödvändigt med stambyte när avloppen kärvar. Det kan lika gärna räcka med att genomföra relining. Det är ett alternativ som har lockat många kunder i Stockholm. Eftersom det är både effektivt och enklare att genomföra. Dessutom blir resultaten riktigt bra.

Relining jobbar med rörens insida

Att genomföra en relining i Stockholm innebär framför allt en sak. Nämligen att man inte behöver byta ut rören i fråga, utan man genomför en fodring på insidan. Då får rören ett nytt skikt som gör dem som nya. Det är som att sätta in ett nytt rör på det befintliga rörets insida. Den här innebörden är såklart närvarande även om du genomför relining i andra städer, men Stockholm fick här fungera som ett exempel. Det som människor som jobbar med både relining och stambyte dock har gemensamt är samma råd: att kolla upp avloppets skick i förebyggande syfte.

29 Mar 2022

Eken, Mälardrottningen, Nordens Venedig, Tjockhult, Fjollträsk – kärt barn har många namn och detta gäller inte minst vår kära huvudstad Stockholm!

Här på guidetillstockholm.se kommer du framöver att få läsa det mesta om Stockholm, allt från boende och arbetsmarknad till nöjen och företagande. Vi vill vara med och göra Stockholm till en ännu mer inspirerande plats.