Prisvärt att ta hjälp med städning i Stockholm

Sedan rutavdraget infördes har det blivit väldigt prisvärt att ta hjälp med städning i Stockholm. Men det är viktigt att man anlitar en seriös städfirma.

Rutavdraget har gjort att många fler idag har råd att unna sig hjälp med städningen. Flyttstädning, hemstädning, storstädning och fönsterputsning är bara några av alla de städtjänster man kan få hjälp med. Men ska man anlita en städfirma är det viktigt att man väljer en seriös aktör med kollektivavtal och försäkringar.

Väljer man en certifierad städfirma vet man att den är seriös. Bäst är det så klart om företaget är certifierat inom alla delar – arbetsmiljö, kvalitet och miljö. Ett sådant företag har också försäkring som täcker eventuella skador som kan uppstå. Men skulle något missas vid exempelvis en hemstädning eller flyttstädning garanterar de också att de städar om.

Skräddarsydd städning i Stockholm

Vill man ha hjälp med professionell städning i Stockholm ska man alltså anlita ett certifierat städföretag. Gäller det en hemstädning kan man få en helt skräddarsydd tjänst som uppfyller de städbehov man har. Det kan exempelvis vara att städföretaget koncentrerar sig mer på köket och badrummet än de andra rummen. Eller att man också vill ha hjälp med tvätt och strykning.

Priserna på olika städtjänster kan variera mellan olika städföretag, även de som är certifierade. Det kan därför löna sig att ta in offerter från mer än en städfirma. Gäller det en hemstädning är det är viktigt att man också väljer en städfirma som man trivs med. Be därför om ett möte med städföretaget och kanske även personen som ska utföra städningen.

12 Nov 2022

Eken, Mälardrottningen, Nordens Venedig, Tjockhult, Fjollträsk – kärt barn har många namn och detta gäller inte minst vår kära huvudstad Stockholm!

Här på guidetillstockholm.se kommer du framöver att få läsa det mesta om Stockholm, allt från boende och arbetsmarknad till nöjen och företagande. Vi vill vara med och göra Stockholm till en ännu mer inspirerande plats.