Pålitlig flyttfirma i Vasastan

Det går att få flytthjälp till riktigt lågt pris men alla aktörer är inte seriösa eller bra. Här kommer några tips för er som letar flyttfirma i Vasastan.

Tack vare RUT-avdraget har många fler idag möjlighet att anlita en flyttfirma när det är dags att byta bostad. Men tyvärr är inte alla lika bra eller ens seriösa. Ofta är det de som lämnar lägst offert som man ska se upp med, då en flytt faktiskt inte kan kosta hur lite som helst.

En seriös flyttfirma har ordentliga fordon och försäkringar som täcker eventuella skador på bohaget om olyckan skulle vara framme. De har också fast anställd personal som har fått utbildning i hur man ska lyfta för att skona ryggen. Men framförallt är de pålitliga och handskas varsamt med flyttgodset.

Så mycket kostar det att anlita en flyttfirma i Vasastan

Hur mycket det kostar att ta hjälp med flytten beror på hur stort bohag man har, vilken våning man flyttar från eller till och om det finns en hiss som man kan använda vid flytten. Vill man också ha hjälp med packning och att skruva isär möbler kostar detta såklart extra. Likaså om någon möbel är extra otymplig som exempelvis ett piano.

För den som letar efter en flyttfirma i Vasastan finns det flera aktörer att välja mellan. Bäst är alltid att gå på rekommendationer från någon vän eller granne. Men man kan också be om referenser i samband med att man tar in offerter från olika flyttfirmor. Viktigt är då att man också faktiskt ringer upp referenserna och ställer frågor.

10 Aug 2022

Eken, Mälardrottningen, Nordens Venedig, Tjockhult, Fjollträsk – kärt barn har många namn och detta gäller inte minst vår kära huvudstad Stockholm!

Här på guidetillstockholm.se kommer du framöver att få läsa det mesta om Stockholm, allt från boende och arbetsmarknad till nöjen och företagande. Vi vill vara med och göra Stockholm till en ännu mer inspirerande plats.