Mäklare på Östermalm har bråda dagar

Det är många som vill bo i Stockholm och är beredda att betala vad det kostar. En mäklare på Östermalm har bråda dagar att matcha rätt hus med seriösa köpare.

Det anses vara fint att bo på Östermalm, och för den som absolut vill undvika förorten eller något som liknar ett ghetto, är Östermalm ett perfekt val. Framför allt är det centralt, och ett hus med ett sådant läge brukar kosta en hel del. Kanske en lägenhet under takåsarna är ditt ideal, så be mäklaren hålla spaning efter det.

Plötsligt dyker ditt drömboende upp, och då är du också skyldig att inte bara vara uppe i det blå utan verkligen inspektera objektet med lite kritiska ögon. Gamla hus kan ha uråldriga avloppsrör, och det kan finnas dolda fel som du bör känna till. Kolla så att taket är tätt, till exempel, det är ett bra tips.

Mäklaren är till stor hjälp

Här är din mäklare till stor hjälp med all kunskap både om fastigheter i allmänhet och specifika ritningar för den aktuella bostaden. Du vill ju inte riskera att köpet fördyras mer än vad du hade planerat. Flyttar man in i ett hus eller en lägenhet på Östermalm har man förmodligen också planer på en egen renovering.

Kanske tänker du slipa golven, måla om lite och byta tapeter. Men du har säkert ingen tanke på att göra ett stambyte eller lägga nytt tak. Kolla upp det exakta skicket på din tilltänkta bostad, så att du inte får oväntade överraskningar.

26 Jul 2022

Eken, Mälardrottningen, Nordens Venedig, Tjockhult, Fjollträsk – kärt barn har många namn och detta gäller inte minst vår kära huvudstad Stockholm!

Här på guidetillstockholm.se kommer du framöver att få läsa det mesta om Stockholm, allt från boende och arbetsmarknad till nöjen och företagande. Vi vill vara med och göra Stockholm till en ännu mer inspirerande plats.