Laddstolpe i Stockholm för dig som behöver mycket energi

En laddstolpe i Stockholm förser din elbil med all den energi den behöver för att hålla dig rullandes på vägarna så du kan ta dig till jobbet och hem och skjutsa barnen till hockeyträningen.

Ugh! Du glömde att tanka bilen! Har du tillräckligt med soppa för att ta dig till jobbet? Hinner du tanka innan? Ja, om du offrar lite sömn och tar dig upp tidigt. Men vänta! Du har ju en elbil kommer du ihåg och du har en laddstolpe här i hemmet! Du glider ut till bilen och pluggar in den och sedan flödar energin till ditt fordon och du behöver inte pipa iväg till macken mitt i natten. Du kan sova som en stock medan bilen laddas över natten. Detta är bara en av fördelarna med en laddstolpe i Stockholm.

Framtiden är en laddstolpe och en elbil

Med en påtaglig globaluppvärmning måste vi alla göra något för miljön. Att köra elbil är en bra insats för dig som inte kan resa kommunalt men ändå måste pendla. Och då behöver du också någonstans att ladda batteriet och det rekommenderas inte att använda vanliga hushållsuttag då de inte är gjorda för att klara den effektivitet som krävs vilket leder till en ökad brandrisk. En laddstolpe i Stockholm kan du installera i ditt garage och den kommer förse din bil med energi på ett effektivt sätt och nu får du 50 procent tillbaka på både installation och din laddstolpe av Naturvårdsverket.

13 Mar 2022

Eken, Mälardrottningen, Nordens Venedig, Tjockhult, Fjollträsk – kärt barn har många namn och detta gäller inte minst vår kära huvudstad Stockholm!

Här på guidetillstockholm.se kommer du framöver att få läsa det mesta om Stockholm, allt från boende och arbetsmarknad till nöjen och företagande. Vi vill vara med och göra Stockholm till en ännu mer inspirerande plats.