I Stockholm har du tillgång till akuttandläkare

Aj aj aj, tanden gör så ont. Hur ska man kunna stå ut med denna brutala smärta? Tandvärk är ett påhitt från nedan. Men akuttandläkare i Stockholm, det är en gåva från ovan som tar bort tandvärken.

En olycka händer alldeles för enkelt. Man kan vara ute och cykla och på något sätt lyckas ramla med cykeln. Inte alltför sällan händer det då att tänderna tar stryk. Vid en sådan akut skada är det också akut att besöka tandläkare. Man kan inte vänta på att ens ordinarie tandläkare har öppet. Många som har tandvärk försöker hålla ut tills de inte kan längre. Men vid skada kan man inte göra det. Det kan leda till problem längre fram. För tändernas skull behöver du besöka en tandläkare direkt. Har din ordinarie tandläkare inte tid vänder du dig till en akut tandläkare i Stockholm, eller den stad du är närmast.

Akuttandläkare har jour

Man bestämmer ju som sagt inte när en olycka ska hända. Om den nu måste hända kan det ju vara på en vardag och på dagtid. Men så är det för långt ifrån alla. Händer det på helgen kan man inte direkt gå och vänta på att tandläkaren ska ha tid. Man behöver göra ett akutbesök hos tandläkaren. De finns kliniker som erbjuder akuttider. Det kan vara bra att känna till vilka dessa är ifall olyckan skulle vara framme, då vet du vem du ska vända dig till för att få snabb hjälp. Det är din akuttandläkare, som är nära dig. De ställer upp på jourtid.

Duktiga akuttandläkare

Trots att man inte går till sin ordinarie tandläkare så vill man ha god och prisvärd tandvård. Behöver du besöka en akuttandläkare är det samma sak som vanligt. De har samma kompetens och utbildning som din vanliga tandläkare. Du kan känna dig trygg när du sätter dig i deras stol och öppnar munnen. De tar hand om dina tänder på helt rätt sätt. De ger dig den tandvården du behöver för att ta bort de akuta besvären. Precis som hos din vanliga klinik kan de göra olika behandlingar. Är det akut löser man det dock ofta med tillfälliga lösningar. Så om du akut behöver laga ett hål, så kommer du behöva åka in vid senare tillfälle för att göra det ordentligt. Behöver du dra ut en tand kan de göra det. De erbjuder såklart bedövning och allt som behövs inför det.

24 Sep 2021

Eken, Mälardrottningen, Nordens Venedig, Tjockhult, Fjollträsk – kärt barn har många namn och detta gäller inte minst vår kära huvudstad Stockholm!

Här på guidetillstockholm.se kommer du framöver att få läsa det mesta om Stockholm, allt från boende och arbetsmarknad till nöjen och företagande. Vi vill vara med och göra Stockholm till en ännu mer inspirerande plats.