Hyra buss per timme i Stockholm

Hyra buss per timme är perfekt för dig som vill bjuda internationella konferensgäster på en sightseeing av alla fina områden i Stockholm, Sveriges huvudstad.

Många företag anordnar konferenser med deltagare från hela världen. När ni ses för en veckas arbete på ert huvudkontor i Stockholm vill ni naturligtvis visa upp den svenska huvudstaden för era besökare. Då kan det vara bra att veta att det går finfint att hyra buss per timme. Perfekt för sightseeingturer runt om i Stockholm.

Det finns så många spännande platser att titta på i Stockholm. Men många av dem ligger en bit ifrån varandra, och det kan ta mycket lång tid att utföra en grundlig sightseeing till fots. Då är en bussresa med guide ett mycket bättre alternativ.

Hyra buss och boka konferencier

När du väljer att hyra buss i Stockholm för sightseeing med dina internationella gäster, funderar du kanske på vem som ska hålla i rundturen. Du är inte alls begränsad till någon konferencier som bussbolaget tillhandahåller, utan kan hyra in lite vem som helst. Det går att komma på många kändisar och underhållare som nog gärna skulle kunna se en sådan runda som ett lite roligt och quirky uppdrag.

Varför inte Henrik Dorsin? Eller Ulf Brunnberg? Satsa gärna på någon skådespelare med god scennärvaro. Och glöm inte att det kan bli ännu roligare om personens engelska inte är helt på topp. Ett annat alternativ är såklart den svenske kungen, men då krävs nog en ganska stor budget för rundturen. Och att det sker under sekretess. Hyr en buss via denna hemsida: hyrabussstockholm.se

27 Jul 2022

Eken, Mälardrottningen, Nordens Venedig, Tjockhult, Fjollträsk – kärt barn har många namn och detta gäller inte minst vår kära huvudstad Stockholm!

Här på guidetillstockholm.se kommer du framöver att få läsa det mesta om Stockholm, allt från boende och arbetsmarknad till nöjen och företagande. Vi vill vara med och göra Stockholm till en ännu mer inspirerande plats.