Golvslipning i Stockholm – med garanti

Om du behöver laga eller slipa ett vackert golv i fiskbensmönster, ska du anlita ett företag som kan golvslipning i Stockholm. På arbetet får du garanti.

Parkettgolv har lagts i mer än hundra år. Ett parkettgolv är inte bara vackert utan det är också hållbart. Men även ett parkettgolv kan bli skadat och slitet. En stor fördel med ett golv i massivt trä är att det kan slipas om flera gånger.

Ditt parkettgolv i fiskbensmönster har lagts med stor omtanke och precision av en yrkesman. Golvet har lagts stav för stav och har spikats. Men ingenting får vara beständigt. Ditt golv har utsatts för många prövningar. Gästerna har inte tagit av sig sina skor i farstun och golvet har nu märken av vassa klackar och av grus från skosulor.

Golvslipning i Stockholm – ett jobb för proffs

Ett parkettgolv som blivit lagt av en yrkesman ska naturligtvis slipas av ett proffs. Du kontaktar en firma som kan golvslipning i Stockholm. Ett sådant företag har hantverkare med lång erfarenhet och yrkeskunskap. Inte minst har de många referensobjekt. Därför kan de lämna garanti på två år på sina jobb.

Du har beställt golvslipning och dagen innan golvsliparen kommer flyttar du ut alla möbler så att sliparen får fritt fram. Du dammsuger golvet noggrant och upptäcker att spikar sticker upp på några ställen. Du slår ner spikarna med en hammare. Att slipa ett fiskbensmönster är något av ett finlir. Stavarna måste slipas mot träets fibrer. I takt med att slipmaskinen förs fram över golvet sugs slipdamm upp automatiskt.

20 Oct 2022

Eken, Mälardrottningen, Nordens Venedig, Tjockhult, Fjollträsk – kärt barn har många namn och detta gäller inte minst vår kära huvudstad Stockholm!

Här på guidetillstockholm.se kommer du framöver att få läsa det mesta om Stockholm, allt från boende och arbetsmarknad till nöjen och företagande. Vi vill vara med och göra Stockholm till en ännu mer inspirerande plats.