En migrationsadvokat hjälper dig att få stanna i Stockholm

Att människor tvingas på flykt från sina hemländer är ingenting nytt och vi i Sverige ar en stolt historia av solidaritet där vi varit en öppen famn för dessa människor; oavsett anledning till varför dessa flytt och oavsett från vilket land de flytt ifrån. Sverige har – och ska vara – ett land där man ställer människovärdet framför eventuella kostnader som en flykting kan föra med sig. En kostnad som dessutom ofta bara är initial och som redan efter något år börjar betala tillbaka sig med råge; något som är svårt för många, så kallade, Sverigevänner att förstå.

Vi lämnar dock det år sidan och ser istället till den situation vi idag har i världen. Det är nämligen fler personer än någonsin som befinner sig på flykt och som söker sig till Europa och Sverige i jakt på ett bättre liv.

Främst kan man här peka på situationen i Syrien som en bidragande orsak till detta där man å ena sidan har IS och å andra sidan Assads blodiga regim som i allra högsta grad hotar sin och familjens liv. Ett faktum som gör att familjer söker sig – via livsfarliga vägar; gummibåtar över Medelhavet – till Europa och till vårt land. Här ska man veta att Sverige blivit hårdare då det kommer till att ge uppehållstillstånd och att man som flykting måste se till att skaffa ett väldigt hängivet och dedikerat ombud som kan hjälpa en att stanna i Sverige: en migrationsadvokat är det man måste anlita.

Hitta en engagerad migrationsadvokat i Stockholm

Detta bekostas av staten i många fall och det som vi råder i denna fråga är att den migrationsadvokat man anlitar verkligen bryr sig. Det finns exempel – förvisso ett extremt sådant – där en migrationsadvokat suttit och ritat hakkors i sin anteckningsbok; samtidigt som han representerat sin klient.

Ser man till detta så gäller det att hitta en migrationsadvokat som verkligen bryr sig och som verkligen är engagerad i sitt fall – gärna också en som kan flera språk; något som det finns många exempel på i Stockholm.

Kort sagt; en migrationsadvokat som sätter sig i varje ärende och ser till det mänskliga värdet kan vara avgörande i jakten på ett uppehållstillstånd och hjälpa en flykting att stanna i Sverige och i Stockholm. Exemplet med den kluddande migrationsadvokat vi hade ovan är lyckligtvis ensam om detta – de flesta som finns är faktiskt väldigt skickliga och ytterst engagerade; något vi också ska kunna kräva.

Sverige har – som sagt – en historia av solidaritet att vårda och förvalta. Vi ska vara ett land där alla är välkomna. Läs mer om en migrationsadvokat på denna sajt: salmipartners.se

3 May 2022

Eken, Mälardrottningen, Nordens Venedig, Tjockhult, Fjollträsk – kärt barn har många namn och detta gäller inte minst vår kära huvudstad Stockholm!

Här på guidetillstockholm.se kommer du framöver att få läsa det mesta om Stockholm, allt från boende och arbetsmarknad till nöjen och företagande. Vi vill vara med och göra Stockholm till en ännu mer inspirerande plats.