Därför ska du be din BRF hyra in målare i Stockholm

Be din BRF boka in en målare i Stockholm för att ge föreningens trapphus en ommålning. Det är nämligen där man får det viktiga första intrycket på en visning.

Många av de köpare som besöker visningar av lägenheter i Stockholm i dag, synar objekten i sömmarna innan de bestämmer sig för att göra affär. Det gäller även detaljer som hur det ser ut i fastighetens trapphus. Många anser att trapphuset är en indikator på hur väl föreningen sköter om sin fastighet, och detta kan ibland vara helt avgörande för om de väljer att köpa en lägenhet eller inte.

Du som vet med dig att ditt trapphus har sett sina bästa dagar, kan ta kontakt med styrelsen om att beställa en målning och uppfräschning. Det kan gagna både dig som ska sälja lägenhet, såväl som de som tänker bo kvar i föreningen. Ett trevligt nymålat trapphus ger en trevligare vardag.

Ge styrelsen numret till din bästa målare

Om du vill vara riktigt proaktiv, kan du se till att ge styrelsen i din BRF direktnumret till en målare du redan pratat med. Om du halvt om halvt redan gjort beställningen, behöver den ansvarige styrelsemedlemmen bara spika affären.

Sedan kan du luta dig tillbaka och lägga ut din lägenhet på annons. Trygg i förvissningen om att du verkligen gör allt du kan för att få den såld till högsta pris. Det gäller att ge ett bra första intryck. Och det första intrycket på en lägenhetsvisning sker inte i hallen. Det sker i trapphuset.

16 Jul 2022

Eken, Mälardrottningen, Nordens Venedig, Tjockhult, Fjollträsk – kärt barn har många namn och detta gäller inte minst vår kära huvudstad Stockholm!

Här på guidetillstockholm.se kommer du framöver att få läsa det mesta om Stockholm, allt från boende och arbetsmarknad till nöjen och företagande. Vi vill vara med och göra Stockholm till en ännu mer inspirerande plats.