Beställ catering och njut av festen

Ska du ställa till med en större fest med många gäster och mat? Det kan vara mycket att tänka på när man ska hålla i en stor tillställning.

Om du skall bjuda på mat behöver du veta vad dina gäster har för kosthållning och allergier. När man beställer vegansk catering så har man mat som passar till många, både mjölk och äggallergiker, som till köttätare och vegetarianer. Alla kan äta vegansk mat! Det är mycket bekvämt att inte behöva ta hand om matrester och serverimngsfat, cateringfirman ordnar med det. Istället för att oroa dig för maten kan du prata och ha trevligt med dina gäster!

Mat på arbetet

Catering kan man beställa till både vardag och fest. Det går att catera vilken måltid som helst. Om ni har ett viktigt möte där ni måste ta tillvara på tiden är det väldigt smidigt med catering. Ni kan beställa fika, lunch och middag till jobbet så slipper ni leta efter ett café eller en restaurang att äta lunch på. Beställer ni vegansk catering så kan ni sedan sätta igång direkt efter lunchen med påfylld energi. Kötträtter kan vara svårsmälta och all energin går åt till att bearbeta maten. Då blir det istället en energidipp efter måltiden. Det finns många olika typer av vegansk mat att beställa som sallader, buffé eller matiga smörgåsar. Kanske är det även läge att beställa något litet sött till kaffet för att hålla lagandan uppe?

Bästa veganska cateringen i Stockholm

Stockholm är en trendig och medveten stad. Här kan man hitta kök från hela världen. Det finns en mängd olika restauranger och cateringfirmor. Om man vill prova vegansk catering så är Cicada ett säkert kort! De har den bästa veganska cateringen i Stockholm. Cicada kommer ge er en fantastisk matupplevelse och överraska dina medarbetare och bekanta med fräsch, smakrik och vacker vegansk mat. De erbjuder catering alla dagar i veckan till hela Stockholm och har lång erfarenhet av catering.

Läs mer här: https://cicada.se/catering/buffeer-i-olika-teman/vegetariskt/

Många anledningar att välja veganskt

Idag blir det fler och fler människor som väljer vegansk kost och det är inte så märkligt egentligen. För att nå klimatmålen behöver vi alla ta vårt ansvar och att äta veganskt är en stor miljögärning. 15% av alla växthusgaser som släpps ut kommer från köttindustrin och det är helt klart ohållbart att ha det på det sättet.

Dessutom är det sunt och nyttigt att äta veganskt, viss forskning pekar på att veganer lever längre och att de undviker sjukdomar såsom njursten, åldersdiabetes, hjärt- och kärlsjukdomar samt vissa typer av cancer. Gör alla en stor tjänst nästa gång du ska beställa mat och beställ vegansk catering. Det ger en härlig känsla i både magen och hjärtat!

14 Nov 2021

Eken, Mälardrottningen, Nordens Venedig, Tjockhult, Fjollträsk – kärt barn har många namn och detta gäller inte minst vår kära huvudstad Stockholm!

Här på guidetillstockholm.se kommer du framöver att få läsa det mesta om Stockholm, allt från boende och arbetsmarknad till nöjen och företagande. Vi vill vara med och göra Stockholm till en ännu mer inspirerande plats.