Akut rörmokare i Stockholm när vattnet sprutar hej vilt

Lägg in rätt nummer i kontakten “Rörmokare Stockholm” i din telefon innan olyckan är framme. Se till att hen har jourtider och att kontoret ligger i närheten.

När vattnet sprutar från fel håll i lägenheten är det dags att ringa en rörmokare. Och som du säkert redan vet har olyckor mycket dålig koll på kontorstider. Det gäller alltså att du får tag på en rörmokare som håller sig med jour.

Faktiskt är just detta med jourtider något du borde tänka på vad gäller alla hantverkstjänster. Snickare, låssmeder, rörmokare – se till att du har journummer inlagda i telefonen. Det kommer bespara dig många svordomar och en hel del ångest när du väl står i en akut situation. Att googla rätt är lätt när du är lugn. När du har panik är Google din fiende.

Kvarterets rörmokare hinner fram först

Det finns ett flertal erfarna rörmokare i Stockholm som erbjuder sina tjänster på jourtider. Självklart kommer det kosta lite extra att ringa in någon som har jour, men det är nog fullt begripligt. Om du själv skulle behöva jobba mitt i natten skulle nog även du ta för givet att det kommer synas i lönekuvertet.

Om du är extra smart väljer du att lägga in numret till en rörmokare som inte bara har jour, utan också har kontoret beläget i närheten av där du bor. Då förkortar du nämligen tiden det tar för rörmokaren i fråga att ta sig till dig. Det kommer kännas skönt mitt i paniken.

8 Jul 2022

Eken, Mälardrottningen, Nordens Venedig, Tjockhult, Fjollträsk – kärt barn har många namn och detta gäller inte minst vår kära huvudstad Stockholm!

Här på guidetillstockholm.se kommer du framöver att få läsa det mesta om Stockholm, allt från boende och arbetsmarknad till nöjen och företagande. Vi vill vara med och göra Stockholm till en ännu mer inspirerande plats.